Višnja Višnjevac Vatianos

Ljubicu mi je preporučila prijateljica. Nekoliko godina sam već živela u Atini i dosta sam razumela grčki ali se nisam nikad usudila da pričam na grčkom. Posle 2-3 časa, počela sam da čitam na grčkom i da odgovaram na pitanja. Ljubica nije samo sjajan profesor, ona je takođe i odličan psiholog i ume od prvog časa da uvidi u čemu je problem i da radi na tome.

Brzo smo se sprijateljile ali na času je ona uvek profesor, a ja student i to super funkcioniše. Ona nije samo neko ko dođe da održi čas i ode, ona se svakom studentu prilagodi i za svakoga ima drugačiji sistem rada.

Najbolje ulaganje je ulaganje u znanje, a Ljubica je neko ko može da vas lako i brzo nauči jednom od najlepših i najtežih jezika na svetu.

Marija Živanović

Ako ste rešili da naučite grčki jezik, smatram da je Ljubica pravi izbor! Osoba koja ima puno energije i strpljenja da pokaže, objasni, ponovi i uradi sve da jezik savladate lako. Osim školskog znanja, poznaje i fraze i izraze koje Grci koriste u svakodnevnom životu, a koje u knjigama ne možete da nađete.

Najviše mi se dopada to što i onda kada sam gubila motivaciju i kada sam zabušavala u učenju, Ljubica je bila tu da me vrati na pravi put i da me motiviše da nastavim dalje punom parom. Isto tako je razumela i moje povremene blokade I moje česte izjave “ovo nikada neću naučiti” i davala sve od sebe da to prevaziđem.

U radu praktikuje prijateljski ali i ozbiljan odnos nastavnik – učenik što meni lično veoma odgovara. Kao rezultat svega pomenutog, ja sada komuniciram na odličnom grčkom u Grčkoj! Tople preporuke!

Ivana Simić Apostolou

Nakon završenog početnog kursa u Srbiji i nekoliko godina života u Grčkoj, grčki jezik sam naučila prilično dobro. Ipak, neka pravila a naročito pisanje sam imala poteškoće da savladam jer ih gotovo nisam ni koristila. Bila sam vrlo skeptična da li ću uspeti da nađem nekog ko će umeti da se koncentriše baš na to što meni treba.

Na sreću, našla sam Ljubicu. Shvatila je tačno sta želim i posle svakog časa video se napredak. Čas sa Ljubicom je kao da ste se našli s prijateljicom na kafi – prođe toliko brzo da ni ne osetite, a svašta novo saznate i naučite. Ljubica je strpljiva i tačno zna šta vam nedostaje i kako da dođete do željenog rezultata.

Časovi s Ljubicom su jedna od najboljih stvari koju sam za sebe učinila jer mi je mnogo pomogla u nalaženju posla i komunikaciji koju sam dovela skoro do savršenstva.