Želite da naučite grčki, ali vam deluje previše komplikovano?

Možda vam ovaj grafit deluje komplikovan, ali garantujem da ćete posle samo 3 časa znati da ga pročitate, razumete i sami napišete! 

Grčki online kursevi jezika su namenjeni:

  • našim ljudima koji su se preselili u Grčku i žele da nauče jezik za potrebe svakodnevnog života i posla
  • svima onima koji žele da se osećaju kao kod kuće svaki put kad dođu u Grčku turistički.

Koji god bio motiv da naučite grčki, grčki online je koncipiran tako da časove putem skajpa prilagodi vašim potrebama, tempu i krajnjim željama i ciljevima.

Razmatrajući neke opšte potrebe dosadašnjih polaznika , grčki online u ponudi ima sledeće kurseve:

  • Grčki za početnike – obuhvata osnove pisanja, gramatike i konverzacije koje su ključna baza za dalje učenje jezika.
  • Ljubavni grčki – namenjen svima onima koji su se doselili u Grčku zbog ljubavi i koji nastavljaju svoj život u grčkom okruženju. Ovaj kurs je nastavak Grčkog za početnike ali dalje razrađuje oblasti koje su vama neophodne za normalno funkcionisanje u svakodnevnim situacijama.
  • Turistički grčki – Obuhvata osnove grčkog jezika na koji se nadograđuje konverzacijski grčki koji vam omogućava da tečno komunicirate na grčkom u Grčkoj na plaži, u hotelu, u prevozu, u muzejima, tavernama, barovima, apotekama, kod lekara itd.
  • Poslovni grčki– Namenjen je svima koji žele da nauče poslovnu terminologiju na grčkom i osnaže potencijalnu ili već postojeću poslovnu saradnju sa grčkim firmama.

U ponudi su sledeći paketi časova: 

5 časova – 100 evra

10 časova – 180 evra

20 časova – 320 evra

Trajanje časa je 60 minuta.

U slučaju otkazivanja časa do 4 sata pre zakazanog termina, čas će biti naplaćen kao da je održan.

Mogućnost zakazivanja probnog časa

Probni čas traje 45 minuta i upoznaje vas sa osnovama grčkog jezika, a vi mene upoznajete sa vašim razlozima zašto želite da naučite baš grčki jezik! Cena probnog časa je samo 7 evra.

Probni čas je veoma koristan jer nam daje priliku da se bolje upoznamo i da zajedno otkrijemo da li su online časovi prava stvar za vas! To je i odlična prilika da definišemo način rada, dinamiku i ciljeve koje želimo da dostignemo i prestignemo!